JUNIOR MASCULÍ

La Salle Manacor, 20.02.2016
MANACOR BICICLETES CALDENTEY,  68
ARTA NADAL MOBILIARI, 86
Tot i el bon inici dels nostres (2-7 minut 3) els jugadors locals ens tenien ganes i ens han plantejat un partit prou difícil. Una bona defensa dels manacorins, uns rápids contraatacs i un bon encert exterior ens han fet mal davant un atac nostre marcat per les poques personals pitades davall cistella (21-16 minut 10).
Els primers 5 minuts del segon periode han estat els pitjors per noltros…..descontrol en atac provocant contraatacs fàcils per una máxima diferència en contra de 13 punts.
A partir d´aquest moment, amb un canvi a defensa zonal, ha vingut la remontada per arribar al descans amb un 38-36 esperançador.
Després de 5 minuts d´igualtat absoluta (46-45 minut 25), un parell d´accions molt ràpides i un bon encert de tir exteriormens ha fet un bon avantatge (50-64 minut 30) que hem arrodonit al darrer periode.

Destacar que, davant l´acumulació de faltes que ens ha fet prescindir d’importants jugadors,  els demés han deixat clar la seva vàlua (12-28 parcial del 3r) donant la sensació d´equip.