SENIOR MASCULÍ

Pollença, 05.02.2016
POLLENÇA, 61
MÓN DENTAL ARTA, 44
El nostre equip va sortir molt motivat i en ganes d´aconseguir a la fi una victòria.
Amb una molt bona defensa alternativa, passant de zona a individual, hem tingut a l´equip local totalment despistat fins el descans (21-25). A nivell ofensiu també ho hem fet bastant bé ja que hem superat la pressió dels pollensins i la defensa individual la qual cosa els ha fet posar-se en defensa zonal.
La segona part del partit ha estat marcada per la defensa zonal dels pollencins ja que el nostre encert al tir exterior de la primera part no ha sorgit i ens ha costat una mica més. A força d´estirades, hem aguantat bé dins el partit fins al minut 35 (44-43) .
Però el minut 35 ha estat horrorós pels nostre equip. A un parell d´errades fàcils del nostre atac s´han succeït un parell de cistelles dels locals amb una mica de sort en accions ben defensades(51-43).

Aixó ha fet que, tot i el temps mort, l´equip s´hagii desesperat per complet davant la visió d´una nova derrota quan havíem fer mèrits suficients per guanyar……produint-se una derrota molt doorosa i massa àmplia.