dimecres, 3 de febrer del 2016

JÚNIOR FEMENÍ

Lloseta, 30.01.2016
UE Llosetina, 74
Artà Licors Moyà, 46
Parcials: 25-07, 09-14, 20-09, 20-16.
De les derrotes sempre se n'aprèn, dèiem a la crònica de la setmana passada...doncs nosaltres pareix que no.
Ens va costar 18 punts i 10 minuts el ficar-nos en el partit; i malgrat la remontada del segon quart, aquesta diferència la vàrem arrossegar tot el partit.
SegUrament, la gran culpa d'aquestes males actuacions és la manca de concentració i, a vegades d'intensitat. Tot el que es treballa als entrenaments no ens serveix de res perque no es veu ni una pinzellada en els encontres, on no fórem capaços ni de col.locar-nos bé en atac ni en defensa. 
Un equip que no era millor al nostre es va aprofitar de tenir enfront a un rival amb errades típiques de categoria mini. I, malgrat estar donant-ho tot fins al final, el córrer fora seny no és jugar a bàsquet. 

Diuen que quan has tocat fons, només et pots aixecar i anar cap amunt. Doncs això és el que esperam de l'equip: que ens posem a fer feina al 100% en els entrenaments per estar a punt en els partits; que intentem millorar les errades individuals que tant ens corregeixen els entrenadors i segueixen succeint després de 5 mesos, i que no deixem aquest esperit de lluita que tant caracteritza a les nostres júnior.