SÉNIOR MASCULÍ

Sa Pobla, 29.01.2016
Bàsquet Sa Pobla, 66
Món Dental, 47
Fins al minut 17 de partit en què el marcador era de 25-27, hem vist un partit molt igualat on els nostres jugadors han compensat les errades en atac amb una bones accions defensives. Semblava que podríem fer un bon partit, però del minut 17 al 20 aparegué el desconcert general i amb un parcial en contra de 8-0 féu que sorgissin els primers dubtes.
Arribats al descans i només es perdia per 6 punts, era l’hora de la remuntada però seguírem desconcertats i el tercer quart fou molt dolent per als dos equips.

Un triple en contra al darrer segon d’aquest tercer quart, més un altre en el primer atac del darrer quart, féu que l’equip local es distenciés de 12 punts que acabà d’enfonsar la nostra moral al matéix tempts que féu sorgir el millor de l’equip pobler que ha demostrat una millor qualitat individual.