SÈNIOR MASUCLÍ

Es Pinaró, 16.10.2015

BÀSQUET SON SERVERA, 75
MÓN DENTAL ARTA, 47

Els nostres jugadors sortiren molt descentrats en atac, excessivament estàtics i amb molt de respecte cap al rival la qual cosa féu que molts d´ells no aparaguessin (tans sols anotàrem 8 punts al minut 12). De la banqueta tampoc han sorgit solucions. Només amb
l´entrada d´un jugador júnior al minut 18 (del 27-13 al 27-20) s´ha millorat l´aspecte ofensiu revifant la nostra moral.
Tot i això, la nostra defensa, contra uns rivals exigents, ha estat prou forta fins al descans . Només ens han fet 3 cistelles en joc (la resta dels tir lliures) arribant al descans estant dins el partit (27-20).

El començament del tercer periode ha estat el més igualat i vistós  pel nostre equip arribant al minut 25 amb un 34-31. A partir d´aquí res no ens ha acompanyat: ni les sustitucions per refrescar han funcionat tornant el desconcert en atac, ni la bona defensa ha continuat i, a més a més, aparegué l´encert del tir exterior dels rivals que ens acabà d'enfonsar.