SÈNIOR MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 09.10.2015
MÓN DENTAL ARTÀ, 51
JOVENTUT LLUCMAJOR, 47
Bon començament dels nostres jugadors donant la sensació que podem donar molt més i amb “susto” final.
L´equip artanenc va començar molt bé el partit amb una bona defensa i un atac molt controlat i efectiu. Contra la defensa individual que se´ns ha plantejat l´hem superada sense cap problema la qual cosa els llucmajorers  optaren per defensa zonal que també ha estat superada (21-14 al final del primer periode).
Però , a partir d´aquí,  la cosa canvià. Per una part s´abusà del tir exterior (1/10 al segon periode de 3 punts) sense cercar altres opcions com doblar amb el pivots o realizar entrades fortes i creïbles. Les entrades a cistella no eren convicents i s´ha errat molt tant davall de cistella com als tirs lliures (18 de fallats).

Tot i això, el partit estava controlat no baixant l´avantatge dels 7 punts, s´ha pogut provar cosetes i s´han pogut repartir minuts per tothom (inclosos dos Júniors que ens han ajudat).  Però al minut 35 (49-36 a favor) ha arribat la remuntada dels visitants (0-11 amb 4 minuts pel 49-47) que, per sort, hem pogut guanyar.