Polisportiu Na Caragol, 03.10.2015

Licors Moyà,  50
Bàsquet Manacor, 43
Parcials: (10-13)(15-13)(13-6)(12-11)

El partit començava malament per les nostres jugadores, amb una defensa on només era agressiva la que defensava la jugadora amb pilota, i que a causa d’això hi havia poca organització en atac, es va perdre el primer quart (10-13).
En el segon quart ja es va poder veure més intensitat defensiva, això ens va portar a poder robar pilotes, i a córrer bé al contraatac per acabar guanyant el segon quart i acostar-nos al marcador (25-26).
Començava el tercer quart, era el moment de prendre les regnes del partit, i així ho van fer. Un tercer quart amb intensitat i idees clares en atac i una defensa agressiva, ens va portar a estar per davant en acabar el quart (38-32)

En l’últim quart, varem tornar a veure molts atacs precipitats, una defensa més fluixa, i un tancament del rebot inexistent, i que gràcies a això, l’equip rival es va poder mantenir en el partit. Tot i això, el bon tercer quart que varem fer, ens va mantenir amb vida la resta del partit per acabar guanyant.