Polisportiu Na Caragol, 18.10.2015

Vino e Cucina, 47
Bàsquet Sa Pobla, 43

Parcials: 8-11, 22-11, 6-5 i 11-16

Primer partit de competició per part dels nostres cadets, debutant a casa i amb victòria. El partit es presentava amb un grau de dificultat afegida des de bon començament, ja que degut a dues baixes, tan sols disposàvem de 6 jugadors per afrontar el partit. Fet que no es va notar massa degut al bon fer dels nostres jugadors. El partit va començar amb els dos equips molt imprecisos a l'hora d'atacar i avançava amb intercanvis de cistelles que mantenia el marcador igualat. Va seguir aixi fins als darrers minuts del segon quart on els nostres jugadors varen tenir un gran encert anotador, que sumat a la bona defensa va deixar el resultat amb un 30 – 22 al descans. A partir d'aquí la premissa era clara, seguir a un nivell defensiu alt per tal de mantenir la distància al marcador. L'equip visitant ho va provar als darrers minuts del partit, però es trobava amb la rèplica anotadora dels nostres
jugadors que mantenia la distància (47–38 a un minut del final). Als darrers segons del partit dues bones accions d'atac dels visitants van propiciar que la distància es reduís a 4 punts, però ja no quedava temps per més i la victòria no va perillar.