JÚNIOR MASCULÍ

Polisportiu Sa Pobla, 10.10.15

SA POBLA, 84
NADAL MOBILIARI ARTA, 61

Partit molt disputat, (malgrat el que digui el marcador), on els nostres jugadors han donat molt bona imatge.
L´inici del partit ha estat marcat pel desencert dels nostres en atac la qual cosa ha fet que l´equip local es posàs al davant (20-9 minut 9). A partir d´aquí el nostres jugadors han reaccionat de manera valenta fins a agafar-los (30-30 minut 19). Però al desencert al darrer minut dels nostres i els dos triples dels poblers, un del mtg camp, han minvat la  nostra moral (46-33 al descans.).La segona part  ha estat molt igualada si no fos per una “badada” de 10-0 al final del tercer periode.

Destacar les ganes i la intensitat contra els favorits del nostre grup als quals no els hem posat gens fácil tot i les mancances físiques de l´equip (hem tornat a jugar  amb dos jugadors lesionats). S´han de millorar tirs lliures (18 de fallats) i evitar pèrdues fàcils (31 pilotes perdudes.