SÈNIOR MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 23.10.2015

MÓN DENTAL ARTA, 52
CONSTRUCCIONS DIT I FET, 63

El partit ha transcorregut per diferents fases donant sensacions molt diferents.
El primer quart ha estat marcat pel desencert del nostre equip a cistelles prou fàcils (4 de 20 a tirs de 2 i de 3 punts, errant molt des de totes posicions). Això ha fet que els felanitxers, més afectius, es possessin 9-19 al seu favor.
Al segon quart el desencert ofensiu ha cotinuat igual (3/18) però al manco  ́s’ha augmentat el nivell defensiu arribant al descans amb un 20-32.
El tercer quart i principi del quart ha estat quan ens hem despertat en atac la qual cosa, juntament amb la bona defensa, ha fet que arribéssim al minut 34 amb un 46-47.
I, a partir del minut 34, han arribat els nervis al nostre atac, tirant de qualsevol lloc i manera (0-10) totalment contrari a la serenor de l’equip visitant que ha guanyat clarament.
Les baixes, fins a cinc, no són excusa per intentar millorar el joc desplegat ja que pensam que hi ha jugadors més que capacitats per fer més de 50 punts per partit. Esperam que així sigui per bé de la gent que ens ve a veure els divendres a vespre.