JÚNIOR MASCULÍ

Polisportiu La Salle (Manacor), 24.10.2015
BICICLETES CALDENTEY MANACOR, 62
NADAL MOBILIARI ARTA, 81
A la fi ha arribat una altra victòria, que s´ha feta esperar. Tot i comptar només en 7 jugadors disponibles, els nostres jugadors estaven ansiosos per guanyar i aixó s´ha vist dins pista.
Davant un rival fluixet, el començament ha estat aclaparador els primers 5 minuts (2-13) deixant veure que el partit seria prou fàcil.
Tal volta per això els nins han baixat els braços en defensa i han començat a fer diverses imprecisions de forma totalment inneccessària. Durant 10 minuts s´ha errat  en “tot” : passades, tirs fàcils, defensa….etc  arribant al minut 15 amb un 22-22.
Menys mal que els nins han sabut reaccionar ràpidament  i, amb un parcial de 3-16, hem arribat al descans amb un molt millor joc i amb molta més tranquil.litat.
El tercer i quart temps han estat controlats en tot moment (tot i tenir dos jugadors més amb lesions i tot i  la càrrega de personals). Destacar que ens ha servit per provar distints jugadors a diverses posicions i perquè tots ens demostrassin les seves virtuts i les seves ganes.

Podem guanyar o perdre peró veure val la pena veure la lluita d´aquests jovençans.