Polisportiu Llucmajor, 11.12.2015
ES CAULIET LLUCMAJOR, 55
MÓN DENTAL, 53
Partit amb dues parts ben diferents. De lo millor a lo pitjor.
Primer quart dels millors que hem vist 3-18 a favor llavors duna molt bona defensa , bon encert i control del nostre atac per part de tots els components de l´equip.
Segon quart marcat pel mateix joc que l´anterior ja que només el desencert del tir exterior i una mica d´amollada a la defensa va evitar que la diferència hagi continuat augmentant (15-27 al minut 20).
Però a partir del darrer minut del segon quart ens hem tornat a convertir en un equip desastrós amb un parcial de 28-6 en contra.
El tercer quart marcat per les errades als nostres tirs lliures (2 de 10), per la falta de concentració defensiva, la individualitat sense control a l´atac i per l´encert exterior dels locals amb tres triples.
Al principi del darrer periode, i amb un 43-33 en contra toca remuntada. I quasi s´aconsegueix més bé per coratge i per tornar a la defensa del primers minuts del partit que pel bon joc. Al darrer minut, ja amb un 55-53 en contra, tampoc hem aprofitat les darreres tres possesions, tirs lliures en contra.

Cal agafar l´exemple del primer quart i a veure si som capaços de no perdre aquest camí.