Polisportiu Es Figueral, 29.11.2015
ESCOLAR FIRST SUN, 77
NADAL MOBILIARI, 75
No va poder ésser tot i jugar un bon partit.
Partit jugat, com era d´esperar, amb molt de ritme i intensitat.  L´inici del partit fou marcat per l´alt ritme dels locals enfront d´uns artanencs porugs (11-3) que reaccionaren a partir del minut cinc arribant al minut 10 amb 20-20.
L´inici del segon quart fou aclaparador pels nostres (0-12) arribant al descans amb un 28-37 que donava bones sensacions. Però l´inici del tercer quart es tornà a repetir el guió del primer periode….sortida molt bona dels gabellins i excés de respecte dels nostres al 40-40 al minut 25.
Una altra estirada dels nostres (47-60) i un altra recuperació dels gabellins fins al 68-68 donaren pas a uns darrers minuts, amb més emoció si cal, a on la sort no ens sonrigué.
A l´atac, tot i fer-ho molt bé, ens va mancà serenor en certs moments (cistelles de davall i tirs lliures) I en defensa no es va saber aturar en cap moment l´increïble efectivitat dels  locals.

Però cal girar pàgina i continuar progressant i si un dia es gira la sort…benvinguda serà.