Polisportiu Pollença, 19.12.2015
COLONYA POLLENÇA, 55
NADAL MOBILIARI, 49
PARCIALS: (8-15) (23-29) (38-39) (55-49)

Un bon atac contra una defensa individual va fer que el nostre equip es posàs còmodament per davant al marcador. De fet l´equip pollençí va haver de canviar la seva defensa posant-se en defensa zonal a partir del segon quart que tampoc ens causà massa problemas.
Una bona defensa dels nostres combinant individual, 3-2 i Caixa +1, varen causar molts de malts de caps als pollencins la qual cosa va fer pensar amb la possibilitat de donar la sorpresa.
Però al final un fatídic minut 35, amb un 9-0 en contra, tirà pel terra el bon partit dels nostres tot i que la derrota no hagués arribat si no s´hagués errat tant dels tirs lliures (20) o s´hagués tancat un poquet el rebot defensiu.

Tot i no fer un partit perfecte, el nivel mostrat va ésser més que aceptable destacant que tots els jugadors ens aporten coses interessants i neccessàries donant una autèntica imatge d´equip.