SÉNIOR MASCULÍ

Polisportiu d’Alcúdia, 27.11.2015
DAKOTA ALCUDIA, 78
MON DENTAL, 71
Segona volta que perdem un partit a la pròrroga, però en sensacions molt diferents.
Aquest cop han jugat contra un rival de nivell i, tot i anar tot el partit darrera, els  nostres jugadors  han igualat per moments  el nivell dels visitants.
El partit ha començat amb un encert casi perfecte dels alcudiencs, que en força i també qualitat, s´ha contrarestat per part nostre (19-16) minut 10.
Però al segón quart, amb un inici de 7-2 els locals han obert la dieferència i pràcticament fins el minut 30 no ha arribat la reacció. Tot aquest periode ha estat per l´encert exterior i les bones continuacions al 2x2 dels locals i la nostra lluita sota tauler.
Però al minut 30 ens ha arribat la reacció a força de més coratge defensiu  i bon encert  exterior (9-19) al darrer quart propiciant una merescuda prórroga (62-62).
I a la prórroga igualtat fins al minut 44 (70-70) a on el darrer minut, intentant recuperar possesions, s´ha obert el marcador amb 6 tirs lliures.

Tot i que fa falta l´aportació de més gent a nivell ofensiu aquest cop sí que hem ofert un bon partit i ens hem merescut una mica de sort.