dilluns, 14 de desembre del 2015

GALA ESPORT 2016

El proper dissabte dia 2 de gener, al Teatre d’Artà, tendrà lloc la Gala de l’Esport 2015. Tots els clubs esportius artanencs presentaran els equips i esportistes més destacats de la temporada passada 2014-2015.
El nostre club també presentarà els equips que millors resultats han obtingut i també els jugadors que més han destacat més enllà de la competició en que han participat regularment. Els premis són els que podeu veure a continuació. S’ha de destacar el premi al mèrit esportiu, que enguany hem trobat oportú d’atorgar a na Maria Antònia Nicolau, els mèrits de la quals són prou coneguts. 

Categoria bronze o autonòmica

-MINI MASCULÍ (1rs classificats de la categoria Preferent)

-JÚNIOR MASCULÍ (1rs classificats de la categoria Preferent i 2ns classificats en el play-off d’ascens)


Categoria plata o nacional

-Montserrat Santandreu Gelabert (per formar part com a jugador de la Selecció Balear Infantil als campionats d’Espanya disputats a Saragossa)

-Sergio Ramos Nieto (per formar part com a tècnic de la Selecció Balear Infantil als campionats d’Espanya)


Premi al mèrit esportiu

Ma Antònia Nicolau Ferragut

Ma Antònia Nicolau Ferragut. Més coneguda per na Ma Antònia “Fara”, té 36 anys i des de ben petita ha estat vinculada a l’esport en general i, molt especialment, al bàsquet. És professora d’Educació Física i fins no fa gaire anys ha protagonitzat un llarg recorregut esportiu dins el Club Esportiu Sant Salvador de Bàsquet exercint diferents papers. 
Jugadora des de ben joveneta, entrenadora de diferents equips de formació, i coordinadora esportiva del club durant set temporades, na Maria Antònia ha de ser mare aviat i ben segur que no estarà gaire anys a córrer i botar pilotes novament per inculcar al seu fill allò que ella tan bé ha sabut fer dins les pistes. Na Maria Antònia va ser jugadora de selecció quan era cadet, ha jugat a categoria nacional femenina amb el Bons Aires de Palma, a la lliga femenina catalana amb El Secar de la Real de Lleida i fins i tot a la lliga pre-universitària dels Estats Units quan hi va anar a estudiar.
Per totes aquestes raons i moltes més, el Club Esportiu Sant Salvador de Bàsquet li vol atorgar aquest premi com a mostra d’agraïment i reconeixement. 
Moltes gràcies, Ma Antònia.


ENHORABONA A TOTS!!!