dimarts, 1 de desembre del 2015

MINI MASCULÍ PROMOCIÓ

Poliesportiu Na Caragol, 26.11.2015
Artà Borinos A, 42
La Salle Palma, 92
Partit molt dur el que se’ns va presentar contra un equip que quasi segur és el millor de les Illes i que té una qualitat tècnica d’un alt nivell per aquestes edats. 
Tot i això, els nostres no es vingueren abaix i ja a l’escalfament varen mostrar que estaven ficats al partit. Volien seguir mostrant que la progressió de les darreres setmanes no els bastava i que volen més i més cada dia que passa. 
I així va ser, el partit fou molt vistós i els joves jugadors artanencs varen poder comprovar que amb esforç i sacrifici es pot competir contra tots els equips de la categoria. El resultat mostra la superioritat del rival, però en cap moment mostra el que es va veure a peu de pista, on si poguérem veure un equip artanenc valent, lluitador i que va refusar en tot moment un altre tipus de joc que possiblement ens hagués fet perdre de menys, però que no és l’adequat per l’etapa formativa en la que es troben. 
El més important? Els nins sortiren molt contents de poder jugar contra un gran equip i ja frissen de tornar a jugar-hi.