Júnior masculí

Polisportiu Na Caragol, 12.05.12

Cafeteria Sant Salvador Artà, 46 - Esporles, 56

Parcials: (8-17)(10-15)(15-10)(13-14)

Un mal inici de partit, amb un parcial de 0-5, féu que durant tot el partit l’equip local anés per darrera en el marcador.

Durant el segon cuart amb una defensa zonal 1-3-1 no aconseguírem escurçar les distàncies en el marcador.

En el tercer quart aconseguírem estar una mica més centrats i, per això, ens atracàrem a 3 punts, però la remuntada no fou completa i uns mals minuts provocà que l’equip rival tornés a distanciar-se al final d’aquest quart amb un avantatge de 9 punts, 33 a 42.

El darrer quart fou un calc de l’anterior. Uns bons minuts de l’equip artanenc encertat en atac, ens tornà a atracar-nos al marcador i ens situàvem a 4 punts. Però uns mals tres minuts finals, segurament causats pel cansament dels nostres jugadors claus, ens enfonsaren i que ho sabé aprofitar el nostre rival per aconseguir una victòria segurament merescuda.