Port de Pollença, 28.04.2012

Eu Moll, 43
Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 49

Parcials: (10 : 09) (04: 20) (06 : 08) (23 : 12)

Partit molt complicat el que ens esperava dins una pista molt difícil en què sempre hem guanyat però no sense patir.

El primer quart es sortí molt bé en defensa, pitjant molt la nina pilota i treballant el costat fluix, fet que provocava males eleccions de tirs del rival i recuperar pilotes per sortir a córrer. Tot i això erràvem massa sota cistella, fet que no ens va permetre guanyar el quart.

Al segon, es sortí amb més intensitat en defensa gràcies que pujàrem línees per pressionar tota pista i recuperar pilotes per fer moltes cistelles fàcils. L’equip rival estigué molts minuts fora passar mitja pista gràcies a l’alt nivell defensiu de l’equip. Als darrers 4 minuts del període férem un parcial de 0-14 que no va ser més ampli per la barbaritat d’errades comeses de tirs sota cistella.

Al tercer i quart període se seguia igual, fins que a falta de 5 minuts per acabar el partit la zona 2-3 del rival i l’enfonsament físic de les nostres nines, va permetre l’equip rival maquillar el resultat i ficar un poc la por al cos a les nostres.

En definitiva, gran partit de les nines demostrant un alt nivell i ritme defensiu que llàstima que no fos acompanyat d’un major encert ofensiu. Així i tot féreu un partit molt bo i el tir exterior no passeu pena, entrarà!