Molinar, 28.4.12

Molinar, 83
Cafeteria Sant Salvador Artà, 87

Parcials:(13-20)(20-17)(15-15)(26-22)(09-10)

Ja des del primer la part es veié que l’equip volia guanyar el partit ja que anímicament  nesesitàvem la victòria. Els primers tres minuts estàvem un poc despistats però ens posàrem les piles i així aconseguírem guanyar el primer quart (13-20).
En el segon quart seguírem igual de bé que en el primer,  l’única diferència era que l’equip local havia retallat la diferència en el marcador, al descans només guanyàvem per 4 punts (33-37).
El tercer quart sortírem un poc espesos i per això ens passaren en el marcador cosa que ens posà un poc nerviosos però a partir del minut 6 començàrem a reaccionar i a fer les coses de nou bé.
El quart quart va ser un quart molt igualat on els dos equips lluitaven per guanyar i s’acabà el partit en empat, per  tant, i per segona setmana consecutiva, havíem de jugar 5 minuts extres.