2a Autonòmica masculina

Calvià, 27.04.2012

Calvià Bendinat 73 – basquetarta.cat 91

Parcials: (24-26)(22-21)(15-21)(12-23)

Els partits dels sèniors comencen a ser molt complicats, i no per la dificultat del rival, que també juga, si més no per l’actitud de l'equip a l'hora d’encarar els partits.

L'equip va sortir desconcentrat, mancat d'intensitat defensiva i molt tou al rebot, malgrat tot el gran encert de cara a cistella que acompanya l'equip en aquesta fase, va permetre que els rivals no es fessin enfora al marcador i a més guanyar el primer quart, on l'alternança era de molts pocs punts (24-26).

El segon quart començà igual que el primer o pitjor, no es va dominar el rebot en cap moment, i la defensa seguí sent molt fluixa, amb un preocupant 39-33 al minut 18 de
partit, però hi va haver un conat de reacció, i l'equip amb un triple en el barrer segon de final de quart va aconseguir, anar-se’n per davant al marcador al descans(46-47).

Al tercer quart es va produir la reacció de l’equip, la defensa pressionant va sorgir efecte, i eren els mateixos jugadors, però havia canviat no semblaven els mateixos,  començàrem a dominar el rebot, sobretot el defensiu. Els parcials anaven caient sempre a favor nostre i acabàrem el quart dominant el marcador per 61-68 i amb la sensació de poder pitjar un poc més.