dimarts, 22 de maig del 2012

Infantil femení

Toni Servera (Arenal), 20.05.2012


San Agustí, 34 - Artà Prefabricats Sancho*Vaquer, 38

Parcials: (03 : 15) (13: 06) (12 : 08) (06 : 09)

Darrer partit de la temporada a casa del líder que fins aleshores no havia perdut cap partit en aquesta segona fase i que, a Artà, ens havia guanyat de 16 punts.

En una setmana molt dura on s’havia entrenat poc degut a la quantitat de baixes que tenia l’equip per lesió, pels exàmens, concerts... però les ganes de l’equip per poder donar la sorpresa i derrotar les “agustineres” ens va ajudar a superar les dificultats.  

Es sortí molt bé en defensa, arribant a totes les ajudes, tancant molt bé el rebot i aturant la seva jugadora de referència en el seu joc interior, fet que ens permetia córrer i fer cistelles fàcils sota cistella, tot i que la diferència en el marcador hauria pogut ser més elevada si no hagués estat per la barbaritat d’errades que tinguérem en les entrades a cistella.  
Al segon període se seguia molt dures en defensa, però fallàrem en el rebot defensiu, fet que no ens deixava córrer i complicava molt el nostre atac. En atac estàtic es movia bé la pilota, però l’encert en el tir exterior era molt baix i les penetracions impossibles degut a la gran envergadura i duresa de les pivots rivals.
Als dos darrers períodes s’enduriren les defenses i la permissivitat arbitral provocà que penetrar a cistella fos missió impossible. Tots els nostres punts arribaven dels pocs contraatacs que aconseguíem treure i d’algun tir lliure. Arribàrem a falta d’1 min. amb 34-35 al marcador, ficarem el 1r tir lliure (34-36), fallàrem el 2n però aconseguírem el rebot i anotàrem el 34-38 final. A partir d’aquí dues bones defenses de l’equip que no van deixar tirar fàcil al rival i sonà la botzina amb el final del partit. L’equip esclatà d’eufòria i ens va permetre acabar la temporada amb una molt merescuda victòria!
Enhorabona nines per la gran temporada que heu fet i especialment volem manifestar, en nom de tot l’equip, l’actitud de la nostra jugadora Dolors Ramírez que ha estat tota la temporada lesionada però, així i tot, ha tret forces d’on no en tenia per ser-hi en tot moment i ajudar l’equip amb totes les seves forces.

1,2,3 ARTÀ!!!!!!