dimarts, 8 de maig del 2012

Infantil femení

Polisportiu Na Caragol, 05.05.2012

Artà Prefabricats Sancho*Vaquer, 62 - Bàsquet Pollença, 45

Parcials: (15 : 12) (15: 10) (13 : 06) (19 : 16)

Partit molt difícil el que va treure l’equip infantil enfront un equip que tot i ser jugadores de primer any no ho demostrà dins pista jugant sempre al límit de les normes inclús alguns moments sent massa agressives, fet que l’àrbitre no va saber aturar i provocar que fos un partit molt brut per part dels 2 equips.

Al marge d’aquest fet, el nostre equip no jugà un dels seus millors partits per culpa d’una manca de concentració en l’aspecte defensiu, afegida d’un nul control del rebot defensiu que no ens permetia córrer i posar el ritme alt al que estem acostumats.

S’atacà gran part del partit en atac estàtic i ens costà molt trobar situacions clares de cistella, però al tercer quart el rebot ofensiu ens va salvar i ens permeté tenir moltes segones i terceres opcions de tir que acabaren en cistella i ens permeteren agafar avantatge al marcador per deixar el partit quasi sentenciat.

Ja al darrer quart es baixà el nivell defensiu i el rival ho aprofità per posar-se a 8 punts. A partir d’aquí l’equip es tornà a posar per feina i sentencià el partit.

Amb aquesta victòria l’equip s’assegura la segona posició a falta de dues jornades, si bé al nostre equip només n’hi queda un ja que el proper cap de setmana descansam i l’altre ens enfrontam al líder, al qual intentarem guanyar i acabar la temporada de manera brillant.