JÚNIOR MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 28.01.2012

Artà Cafeteria Sant Salvador, 57 - Bàsquet Pla, 72

Parcials: (08 : 19) (19: 14) (18 : 23) (12 : 16)

El primer quart el començàrem amb defensa 1-3-1 i en atac les jugades que fèiem no ens serviren de gaire ja que als primers minuts ja perdíem de 9 punts.  Gràcies als canvis en atac, aconseguírem augmentar la nostra anotació (8 punts) però el problema fou que l’altre equip també encistellà amb una relativa facilitat (10 punts). Així acabàrem el primer quart 8 a 19.
El segon quart sortirem més agressius, amb defensa individual i el nostre atac va funcionar els primes sis minuts, però després ens relaxàrem una mica i ens tornaren agafar avantatge.
Al tercer quart sortírem bastant motivats, repetírem defensa 1-3-1 i en atac ens anava bé durant gran part del quart però després els jugadors feien accions molt difícils com jugar-se-la 1 contra 4 i acabàrem el quart amb el marcador 45-56.
El darrer quart no el vam jugar massa bé, no agafàvem rebots,.... i així s’arribà al final del partit amb un desaventatge de 15 pts (57 a 72).