dijous, 19 de gener del 2012

INFANTIL FEMENÍ


Polisportiu Na Caragol, 14.01.2012

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 73 – Esporles BC, 41

Parcials: (19 : 12) (22 : 06) (09 : 17) (23 : 06)

Primer partit de la segona fase i victòria contundent davant un rival que tot i que la majoria soón nines de 1r any, serà molt perillós degut al bon joc que fan.

Els dos primers períodes foren clarament dominats per les nostres nines que eren molt superiors al rebot defensiu i això els permetia sortir ràpid al contraatac i fer moltes cistelles fàcils. En defensa es defensava molt bé les primeres línees de passada, però es deixava tirar de mitja distància amb massa claretat, fet que el rival aprofità per fer la gran majoria de punts.

Al tercer quart ens relaxàrem i el rival escurçà diferències fins a posar-se a 15 punts. Ja al final es tornà pujar la intensitat en defensa per recuperar moltes pilotes i un cop més fer cistelles fàcils. També en atac es mogué la pilota amb més fluïdesa i es trobaven opcions clares que ara sí aprofitaren per finalitzar en cistella.

En general, bon partit de les nines que feren una passa endavant en l’atac estàtic, fet que es necessitarà en propers partits on trobarem defenses excessivament tancades. També donar l’enhorabona a l’equip visitant perquè donà una bona imatge i fou fidel als seus principis i no a tancar-se en “zona”.