Son Servera, 57 - basquetartà.cat– 71

Parcials: (10-16) (16-19) (17-19) (14-17)

L'equip sènior suma una nova victòria en el derbi comarcal.
Un equip sènior que, potser, no passa pel seu millor moment, es va presentar a Son Servera amb no molt bones sensacions, en gran part, als darrers resultats.
Al partit contra Son Servera l’equip va començar un tant espès en el primers minuts, el marcador dels primers cinc minuts reflectia un trist 3 – 0 a favor de l’ equip local. Tot i això l’Artà va anar creixent durant tot el partit i aconseguí guanyar cada quart, això sí tots foren molt igualats. Com sempre remacar el tercer quart, ja que ens sabérem refer de les nostres “pájares” de cada divendres. Això permeté que al darrer quart l'equip sortís convençut de guanyar i amb una actitut molt bona per endur-nos finalment la victòria.