2ª AUTONÒMICA MASCULINA

Polisportiu Na Caragol, 13.01.12

Bàsquetarta.cat, 45 – Construccions Dit i Fet (Felanitx), 54

Parcials: (18-17) (11-5) (7-12) (9-20)

Ens visitava el líder de la competició i el nostre equip sènior no pogué derrotar-lo.
Un primer quart bastant disputat feia preveure que podríem assistir a un partit igualat. L’equip artanenc aconseguí amb el seu joc neutralitzar l’equip rival sobretot durant el segon quart, aconseguint arribar al descans per devant en el marcador (29-22).
Tot i aconseguí aquesta victòria parcial i de sortir amb ganes en el tercer, el nostre rival aconseguí baixar-nos la nostra efectivitat anotadora, i ells aconseguien augmentar sla seva degut en gran part a l’encert des de la línia de tres punts.
L’equip ho va intentar fins eal darrer moment, però l’ansietat i els nervis produïts per la nostra falta d'encert ens va dur a un final de partit que ningú no preveia, gràcies a la bona primera part que varen disputar.