Polisportiu Na Caragol, 14.01.12

Artà Cafeteria Sant Salvador, 51 – Sa Pobla, 49

Parcials:(16:19) (6:10) (13:11)( 16:09)

Amb aquest partit, s’inicià la segona fase del campionat.

Partit molt igualat on la intensitat defensiva ha marcat l'encontre. En el primer quart es començà defensant individual i intentant fer les jugades que es practiquen durant la setmana però no ens sortien massa bé, així i tot aconseguírem anotar bastant, la llàstima però és que la defensa no funcionava i el rebot defensiu era un desastre donant moltes segones opcions als rivals que acabà guanyant el quart.

Al segon quart amb defensa zonal 1-3-1 aconseguírem un punt més d’intensitat i no més encaixàrem 10 punts, però teníem un desgavell important en atac, no seleccionant bé les opcions de tir i quedat-nos amb 6 punts. Al descans perdíem 22-29.

En el tercer quart, s’intentà motivar als jugadors ja que l’actitud defensiva i les ganes de capturar rebots era poca. Seguírem amb la defensa zonal 1-3-1 i en atac se jugava a passar i bloquejar. Milloràrem i s’aconseguí un bon primer parcial (6-0) als primers 5 min dificultant l’anotació del rival i acabant guanyat el quart per primera vegada, retallarme la distància al marcador, 35-40.

En el darrer quart, amb una gran motivació i començant a dominar el rebot, es començava a o intuir que podíem guanyar el partit. Varem deixar de concedir segones oportunitats i hi sumam un gran encert en els tirs lliures, ens donava tranquil·litat a l'hora d'atacar ja que ràpidament el rival entrà en bonus. Guanyant d’un punt als darrers 12 segons i amb possessió de pilota una falta i ficant un tir lliure dels 2 ens permeté afrontar els darrers 8 segons sense bonus de faltes i sabent que podíem defensar a tope. La defensa funcionà i no permeté tirar fácil al darrer tir rival, rebot defensiu i final del partit amb victòria.