dimecres, 25 de gener del 2012

INFANTIL FEMENÍ

Polisportiu La Salle (Manacor)

Bàsquet Manacor, 69 - Artà Prefabricats*Sancho, 68

Parcials: (10 : 18) (18: 10) (17 : 20) (24 : 20)

Molt bon partit el jugat per l’equip infantil dins la sempre difícil pista de Manacor.

Els dos primer períodes foren molt similars. Les nostres treballaven molt bé en defensa i dominaven el rebot defensiu per córrer i fer cistelles fàcils fins que a mitjan segon període ens despistàrem al rebot, fet que va aprofitar molt bé el rival per fer cistelles fàcils sota cistella.
A partir del descans fou un intercanvi de cistelles i on les defenses començaven a fluixejar. Les nostres sempre aconseguien dominar el marcador amb avantatges molt petits fins que a mitjan darrer quart el rival seguia defensant molt agressives a pressió tota pista, però un pic que es passava mitja pista, es tancà excessivament en defensa fent una zona molt clara que juntament amb l’encert que tingué amb 2 triples seguits els donà un avantatge de 5 punts a falta de 2 min. Així i tot les nostres seguiren lluitant i saberen jugar molt bé en atac estàtic aconseguint treure moltes faltes degut al bon treball al rebot ofensiu, però l’encert des de la línea de tir lliure era molt baix. S’arribà a falta de 25 segons amb possessió de pilota, però se’ns sancionà amb passes i aquí acabaren les nostres opcions al partit.
Tot i això, els entrenadors volem donar l’enhorabona a les nines pel gran partit fet i fer-les saber que d’aquesta derrota hem après més que de moltes victòries.B