L'infantil femení torna a la lliga amb dues victòries que aixequen els ànims de l'equip.

Port de Pollença, 13.11.2010

Eu Moll, 48
Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 61

Parcials: (11 : 10) (17 : 11) (6 : 14) (14 : 26)

Segon partit de lliga i primera victòria de les nines en un gran partit enfront un rival de característiques similars però que sols es va presentar amb 7 jugadores, quan el mínim són 8.

L’equip va sortir molt centrat i això es va notar començant amb un 0-7 en 5 minuts, però a partir d’aquí baixàrem el nostre ritme de joc i l’equip local ens va retallar l’avantatge.
Al segon període seguíem una mica perdudes i el rival ho aprofità per fer un parcial de 12-0 que posava el partit molt costa amunt, però a manca de 3 min. l’equip tornà donar senyals de vida i gràcies a l’encert als tirs lliures aconseguíem escurçar diferències!

Al 3r quart sortírem molt centrades i les nines s’aplicaren en defensa pitjant molt la jugadora- pilota i tancant molt bé el rebot defensiu fet que ens permetia córrer una vegada darrera l’altra i fer cistelles fàcils. Al final del quart 34-35 i tot per decidir al darrer.

Al darrer període començàrem nervioses i ens entrà la por a guanyar i el rival aconseguí un màxim avantatge de 9 punts, 46-37. Temps mort per reordenar l’equip, tranquil•litzar la situació i repassar conceptes. A partir d’aquí l’equip feu un gir de 360º i sortí a pressionar tota pista, defensàvem molt bé les línees de passada, fet que ens va permetre recuperar moltes pilotes i fer cistelles fàcils per endossar un parcial de 2-22 en els darrers 5 minuts de partit.

Enhorabona a totes les nines que lluitaren al màxim i aplicaren els conceptes treballats als entrenaments.

Artà, 14.11.2010

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 64
Ciutat d’Alcúdia, 18

Parcials: (11 : 4) (18 : 2) (17 : 8) (18 : 4)

Després del bon partit fet dissabte al port de Pollença, un dia després férem un mal partit enfront un rival inferior però que va lluitar de valent durant tot l’encontre.

L’equip va sortir fred, érem molt febles en defensa i en atac fallàvem moltes cistelles fàcils.
Al segon quart l’equip va sortir a pressionar tota pista per mirar de ficar-se al partit i ho va aconseguir defensat molt bé l’1x1 i arribant a totes les ajudes, fet que ens permetia córrer el contraatac i aconseguir cistelles fàcils.

A partir del descans seguírem igual, pressionant tota pista però no érem intenses i deixàvem tirar de manera massa fàcil al rival i donàvem massa segones opcions ja que no tancàvem el rebot defensiu.
Al final victòria clara tot i no fer un bon partit.