dimecres, 10 de novembre del 2010

Els júniors no poden amb el líder i la classificació al grup especial es complica

Júnior Masculí

Bendinat, 06/11/10

De la Cruz Bendinat, 72
Nadal Mobiliari, 66

Parcials: (16 :20) (19 : 11) (15 :18) (22 : 17)

Visitàvem la pista, potser, més difícil de tota la competició i ens enfrontàvem a l’equip que sols havia perdut el primer partit de lliga, i va esser contra nosaltres.

El nostre equip es desplaçà a Bendinat amb la clara intenció de guanyar el partit però sabia que havia de jugar molt i molt bé per poder guanyar-lo.
La veritat és que vàrem sortir molt bé, molt concentrats i les coses anaven sortint tant en atac com en defensa. Un ritme frenètic i un joc molt físic eren la tònica de tot el partit. El nostres jugadors varen aguantar el ritme el primer període. Al segon, fruit de les faltes personals i d’una zona 3-2 que ens va plantejar l’equip local, el nostre equip va perdre frescura i les idees ja no estaven tant clares. L’equip local va dominar el rebot defensiu i corrien ràpids contraatacs i aconseguien cistelles fàcils.
Al tercer període les coses varen començar bé i el nostre equip tornava ficar-se en el partit. Les coses estaven molt igualades i qualsevol cosa podia passar.
El darrer període també fou molt igualat, sols les faltes personals dels nostres jugadors feren que l’equip local guanyés el partit. Bon partit i si bé és vera que matemàticament no hi ha res perdut i mantenim les possibilitats d’aconseguir el nostre objectiu: entrar en el grup A. El cert és que hem de guanyar tots els partits i compensar els bàsquetaverage amb alguns equips.