dilluns, 15 de novembre del 2010

Gran victòria dels júniors que salven el 1er "match-ball"

Júnior Masculí

Artà, 13/11/10

Nadal Mobiliari, 66
Sant Josep, 59

Parcials: (17 :18) (16 : 14) (14 :11) (19 : 16)

I ens llevàrem l’espineta que teníem clavada del primer partit. Impressionant el que va fer el nostre equip davant el segon classificat i un dels millors equips del grup.

A la primera volta vàrem visitar la pista d’un dels històrics del bàsquet balear, el Sant Josep i vàrem perdre de 4 punt a la pròrroga i segurament de manera injusta.
Després de la derrota del passat cap de setmana sabíem que si volíem aconseguir l’objectiu de jugar al grup A no podíem perdre cap altre partit. Ens visitava el segon classificat (amb tant sols una derrota): un equip que tot i que no està en el seu millor moment, té un potencial molt bo.
Plantejàrem el partit quart a quart i minut a minut, mai l’objectiu inicial era guanyar el partit sinó que era guanyar el període o està molt a prop. Aquest objectiu l’estàvem aconseguint i arribàrem al darrers tres minuts del partit amb un avantatge al marcador de 3 punts.
Arribat aquí era el moment de plantejar el segon objectiu: recuperar el bàsquet-average de 4 punts que dúiem en contra. No sense suar molt i patir més aconseguírem que la diferència al marcador fos de 7 punts.
Ara cal guanyar tots els partits que queden i esperar que el Sant Josep perdi un altre partit, així nosaltres ocuparíem la segons posició, i que ens donaria accés al grup A.
Queda molt però encara poder somiar.