Injusta derrota de les infantils en un partit molt dur.

Artà, 20.11.2010

Artà Prefabricats Sancho-Vaquer, 43
Joan Capó Felanitx, 65

Parcials: (04 : 27) (11 : 15) (12 : 11) (16 : 12)

Tot i la derrota bon partit de les nines enfront un equip molt dur i que va jugar de manera il•legal durant tot el partit fent una pressió tota pista passant els límits de les normes i defensant en zona (cosa prohibida a la categoria).

Al 1r quart l’equip artanenc va sortir dormit i donà moltes facilitats a les contràries que amb la seva defensa il•legal aconseguien fer molts de contraatacs de 2x0 que acabaven sempre en cistella. No aconseguirem sortir de la pressió perquè ho intentàvem botant la pilota, sabent que ho havíem de fer amb passades.

A partit del 2n període la cosa s’anivellà aconseguint sortir de la pressió i atacant bé la zona rival, però els tirs no entraven i tot i ser molt agressives al rebot i tenir varies opcions de tir no aconseguíem anotar amb certa facilitat.

A partir del descans les nines sortiren més centrades i en defensa posaren una marxa més, que les permetia recuperar moltes pilotes i fer contraatacs amb certa facilitat, però una vegada més l’efectivitat en el tir era molt baixa.

En definitiva, bon partit de les nines que setmana a setmana mostren la seva millora i ràpida adaptació a la nova categoria.