Palma de Mallorca, 21.11.2010

Sant Josep, 102
Artà, 34

Parcials: (32 : 07) (31 : 08) (25 : 09) (14 : 10)

Partit de menys a més del conjunt artanenc davant un equip amb potencial per estar a la part alta de la classificació en el grup especial.

L’equip artanenc va sortir molt fred a la pista encaixant en sols dos minuts un parcial de 15-2 obligant a demanar el primer temps mort que va servir perquè l’equip es centrés però, així i tot, continuaven perdent nombroses pilotes davant la pressió a tota pista de l’equip local. El 2n quart va transcórrer seguint la mateixa tònica que el 1r: nombroses pèrdues de pilota que l’equip colegial aprofitava per encistellar fàcilment.

A la segona meitat els jugadors artanencs varen sortir amb els conceptes més clars a l’hora de sortir de la pressió rival cosa va propiciar menys pèrdues de pilotes i així baixar el poder anotador de l’equip rival.