Artà, 31.11.2010

Basquetarta.cat, 50
Constr. Dit i Fet Felanitx, 67

Parcials: (7 : 24) (12 : 22) (22 : 8) (9 : 13)

L’Artà no va poder superar un equip molt ordenat en tots els aspectes del seu joc. El partit va començar a les 11:30 però per a l’equip local, potser pel “canvi d’hora”, no va començar fins mitja hora després del començament. Un primer quart desastrós amb una total inoperància tant en atac com en defensa va permetre al rival agafar avantatge ja des del primer minut. No va ser fins el tercer quart que l’equip local va reaccionar, i realitzà una segona part bastant bona però la diferència en el marcador eran tan ampla que a l’equip visitant li bastà en saber gestionar-la i no patí gaire per aconseguir la victòria.

Jugadors: Juan, J. (0 punts. 2 faltes); Bernassar, A. (8p. 3f.); Ramos, S. (16p. 5f.); Callarisa, J. (2p. 3f.); Sanchez, F. (0p. 0f); Femenias, B. (0p. 0f); Gili, X. (6p. 2f.); Muñoz, J. (16p. 2f.); Sancho, M. (2p. 1f); Perelló, A. (0p. 1f.).