SENIOR MASCULÍ

Es Vivero, 20.03.2016
HISPANIA, 56
MON DENTAL ARTA, 37
El primer quart dels nostres jugadors ha estat bastant bo. Davant una defensa zonal i un camp bastant estret s´ha sabut moure bé la pilota, s´han aconseguit accions bones de tir que han fet desmuntar la defensa local, i també s´ha fet una bona defensa. Arribant amb 8-15 a favor que hagués pogut essser millor amb una mica d´encert exterior.
El segon quart l´equip palmesà ha canviat a individual la qual cosa feia pensar que ens afavoria però ha estat ben al contrari, hi ha hagut desencert al tir, a les passades i amb la cerca de les millors accions la qual cosa ha fet reviure als locals i entrar amb una situació de BOGERIA TOTAL dels nostres jugadors del que ja no ens hem recuperat(28-20)……aquí ha acabat el partit de Bàsquet.
PARTIT DE NERVIS que ens han jugat una mala passada i ens han fet fugir del partit.
Hauríem d’ésser conscients que els àrbitres també són persones humanes amb els seus sentiments. No es pot estar tot el partit, per molt malament que troben que ho facin, fent de “”mosca cojonera”” protestant totes les accions. La paciència té un límit i nosaltres hem acabat amb la de l´àrbitre que ens ha tocat. De fet tota la segona part es veia venir que ens cauria alguna tècnica …..que ha acabat amb una tècnica desqualificant.
Hauríem de clar que a ningú no li agrada que li retreguin els errors que pot cometre i menys de part d´un company (per aixó ja tenim un entrenador). Hauríem de saber que tothom fa el que pot i que quan la cosa no ens surt val més donar ànims que donar una retreta. Ha estat un continuu de discusions entre companys…una llàstima.