Polisportiu Na Caragol, 05.03.2016
NADAL MOBILIARI   ARTA , 109
INDIOTERIA “B”,  60
Bon partit ,amb molta intensitat però en certes llacunes.
L´inici del partit ha estat espectacular, parcial de 30-15 a la fi del primer quart marcat per l´encert exterior (4 triples sense errada del nostre killer)  i per la forta intensitat defensiva.
Tot i aixi llavors ens ha vingut una amollada al nostre atac, jugant a res, que ha aprotitat l´equip rival amb un parcial de 15-16 deixant al minut 18 un 45-31. Els darrers dos minuts hem tornat a pitjar un poquet, 10-0, per arribar al descans 55-31.
Després del descans hem tornat a repetir lo del segon quart, iniciam embullats, jugam a res, i pobre imatge durant els primers minuts fins que hem trobat els nostres pivots (51 punts davall cistella) i ens hem despertat.

A partir del minut 25 hem tornat a disfrutar. Rapidessa, cerca de jugadors desmarcats i la intensitat defensiva ens han fet acabar amb molt bones sensacions.