Polisportiu Na Caragol, 19.03.2016
NADAL MOBILIARI ARTA, 86
SA CABANETA, 51
Parcials: 26-11, 22-14, 15-16, 23-10
Els artanencs han fet oblidar, ràpidament, els dubtes que es van generar la setmana anterior. Han sortit amb molta intensitat a totes els àmbits i amb molta seguretat a totes les accions ofensives la qual cosa ens ha donat un parcial 18-2 al minut 5 .
Quan l´equip rival ha volgut reaccionar ja s´ha trobat amb el partit resolt i els nostres jugadors, a més a més, han continuat espitjant tot i un petit descens en l´encert anotador. Tot i això hem arribat al descans 48-25.
Al tercer periode s´han provat coses que no han sortit (defensa pressió i  moviments tàctics) que han fet que baixàs la intensitat però, al quart periode, hem tornat al bon joc de la primera part acabant el partit tornant a encistellar amb facilitat.

Agrair la participació de dos  cadets que no varen  desentonar  en cap moment.