Andratx, 09.03.2016
BASQUET ANDRATX, 57
NADAL MOBILIARI ARTA, 60
Important victòria en un dolent partit dels nostres jugadors.
A nivell defensiu no s´ha oferit la intensitat dels darrers partits i tampoc s´ha sabut aturar el contraatac dels locals tot i que sabíem que era la seva principal arma.
A l´àmbit ofensiu hem jugat molt espessos, ens hem complicat davant situacions prou fàcils, el nostre tir exterior no ha existit i hem errat moltíssim davall cistella. Tot això ha afavorit enormement el joc local basat en una defensa zonal i un ràpid contraatac,. Els andritxols han agafat coratge i s´han arribat a posar 39-31 al seu favor al minut 25.
Unes bones accions ràpides i un grapat de bones accions davall cistella ens han fet recuperar el terreny i, gràcies a l´acumulació de faltes dels locals i un bon triple al darrer minut, guanyar un partit que havíem fet suficients mèrits per perdre´l.

Com a positiu podem recalcar que, tot i el desencert total, els artanencs no s´han desesperat i ho han intentat fins al final.