dimecres, 11 de febrer del 2015

MINI MASCULÍ B

Polisportiu Na Caragol, 07.02.2015

Bàsquet Artà, 59
Eu Moll Pollença, 51

Partit molt igualat on la bona actitud defensiva i les ganes de fer-ho bé superaren, una altra vegada, a la superioritat física de l´equip rival.

Ja se sabia d´un principi que el partit seria difícil i el primer període ja ens ho va demostrar (7 a 12 en contra). L´equip pollencí es va presentar amb quatre “torres”, la qual cosa feia inútil la nostra defensa quan la pilota arribava davall de la cistella. A més a més, els millors jugadors dels visitants eren els jugadors mes alts, i això dificultava més els marcatges.

Tot i així aquesta vegada els nostres jugadors no sortiren dormits i defensaren bé el bot de la pilota i s´esforçaren per aconseguir tots els rebots i pilotes soltes. En l´aspecte ofensiu també vàrem ésser un poquet millors tècnicament i més rápids que ells.

El segon període ja vàrem poder capgirar el marcador, acabant 23 a 19 al nostre favor i la igualtat va estar present durant la resta del partit davant un rival que no dubtava gens, sense fer rotacions, a posar els millors damunt la pista . Això va fer que el partit no es decidís fins al darrer període.

En qualque moment es va veure que les ganes de guanyar ens feren esser un poc massa individualistes, abandonant el joc col·lectiu que hem vist altres partits.

Finalment, cal destacar les ganes de participar de jugadors que normalment no ho fan tant.

Aquests varen fer bones conduccions i es varen fer presents tant en defensa com en l´atac, la qual cosa trobam molt positiva per al seu desenvolupament individual.