Poliesportiu Na Caragol, 31/01/2015

Licors Moyà, 57
UE Llosetina, 54

Parcials: (11-10) (06-19) (23-15) (17-10)

Gran partit de les nostres jugadores contra un dels galls de la nostra competició. Davant un equip que juga els 40 minuts amb zona 2-1-2 i els darrers minuts amb caixa +1 les nostres nines varen saber desfer-se’n amb el tir i una gran defensa que provocà molts de contraatacs.

El partit començà amb moltes errades en atac per als dos equips, la zona rival i la defensa individual de les nostres s'imposaven als atacs estàtics (min 5. 4-2) i aquesta fou la tònica del quart que amb dos triples, un per cada equip, va parèixer que els atacs començaven a despertar.

El segon quart però les sensacions canviaren, les nostres pareixia que no podien anotar, la defensa zonal rival ens posava les coses difícils i no érem capaços d'aturar el rebot ofensiu rival i donàvem moltes opcions d'anotació a les rivals que ho aprofitaren, amb varis parcials al seu favor (min 20, 17-29).

Començàvem el tercer quart amb molta feina a fer, primer de tot baixa el cul en defensa, i tancar bé el rebot per despertar en atac. I així va ser. L’equip defensà i robà moltes pilotes i es féu fort davall tauler per tancar el rebot, un parcial 16-4 ajustava al marcador al minut 27 (33-32) i no més el poc encert als tirs lliures va provocar no acabar per davant en el tercer quart (40-44).

Començàvem el darrer quart i amb un 7-2 d'inici, ens tornàvem a posar per davant (47-46, min 34), però les llosetines no es donaren per vençudes i ens tornaren a posar per davant (min 6, 49-53). Però amb bones defenses i tancant bé la segona opció de les rivals arribàrem els darrers minut amb un avantatge de 3 punts que fou suficient per guanyar el partit.

Donar l’enhorabona a les 3 cadets que aportaren molt a un partit força complicat.

Punts: 4,- Nicolau, N. (cadet) 2punts 5,- Sancho, C, 7 punts; 7,- Sancho, A, 3punts; 9,- Sureda, C. 19 Punts;10,- Perez, M, 2 punts; 11,-Gili, L 4 punts (cadet);12.- Amer, F, 2 punts,13.- Tous, M.M. NDP; 14,- Serra, C, 4 punts; 15.- Cueto, C, 12 punts; 16,-. Massanet, A. (cadet)