dimarts, 24 de febrer del 2015

MINI MASCULÍ A

Polisportiu La Salle Manacor, 21.02.2015

Bàsquet Manacor, 67
Sobrassada Es Mercat, 86

El començament del partit per part del equip local es basà en molta intensitat i velocitat. El seu joc ens desbordà i fou tal que, per moments, ens tragué a alguns jugadors totalment defora del partit. El Manacor se'n va anar 12 punts amunt i donava la sensació de que ens donarien un bon “repàs”.

Però davant l’absència d’alguns jugadors n’hi va haver d’altres que varen assolir el maneig de l’equip. Tal volta va ésser lo millor que ens va passar: TOTS ELS JUGADORS ES VAN FER NOTAR I VAN TENIR EL SEU MOMENT IMPORTANT DINS EL PARTIT.

N’hi va haver que es posaren l’equip damunt, d’altres varen anar a cercar la pilota que no volia ningú, d’altres eixugaren als millors jugadors contraris, d’altres corregueren com casi mai ho fan..........tot això va fer que, de mica a mica, recuperéssim terreny.

I quan els varem agafar, arribat al descans, el partit fou un altre. El Manacor es va enfonsar coincidint amb el millor joc col·lectiu dels nostres i la pallissa ja fou escandalosa (26-52) a la segona meitat del partit.