dilluns, 9 de febrer del 2015

CADET MASCULÍ

Lloseta, 08.02.2015

U. E. Llosetina, 47

Vino e Cucina Artà, 53


Parcials: 18-11; 17-12; 4-17; 8-12

Molt bon partit el que es va poder veure a Lloseta el passat diumenge matí. D’aquests que fan afició, intens i emocionant fins al final. 
Els nostres cadets no jugaren centrats els dos primers quarts. Els llosetins, més alts i més granats, comandaren en el marcador i dominaven tant a dins la zona com en el tirs de llarga distància, cosa que desesperà els artanencs. Però a la represa començà la remuntada. De la defensa home per home es passà a una zona oberta 3-2, molt activa i insistent que descol·locà els locals. Els tirs llargs ja no els entraren tant i els rebots defensius artanencs eren l’inici de ràpides transicions que, o bé acabaven en punt, o en personal, o en les dues coses. A mesura que els artanencs creixien en bon joc i en confiança els llosetins s’arrufaven. Perderen els seus millors jugadors per eliminació i els nostres seguien centrats i molt ficats dins el partit. 
Al final, remuntada i victòria per cinc punts. D’aquestes victòries que pugen la moral i mostren el bon camí. I és que aquest equip, quan s’endolla i vol córrer pot amb qualsevol del grup.