Licors Moyà,48
Bàsquet Manacor, 60

Parcials: (17-16)(11-06)(11-15)(9-23)

Els desajustaments defensius provoquen una nova derrota.

L’equip començà molt bé al partit, sabent clar el que s’havia de fer per guanyar un partit molt difícil, es va sortir molt centrat en defensa i amb les idees clares en atac, aprofitant la superioritat física del nostre equip, min 10 (17-16). A cap dels dos equips els interessava anar-se’n al descans amb un desavantatge gran al marcador i les defenses es varen imposar a l’atac, però vàrem poder obrir un poc al marcador al nostre favor (28-22).

Començàvem el tercer quart amb ganes i actitud, però el desencert cara a cistella i moltes badades defensives feren que perdéssim el quart i anar-nos només 2 punts per damunt al marcador.

Arribàvem al darrer quart amb l’equip justet de forces i amb moltes faltes, això va implicar una manca de concentració, degut a l’esforç del partit i es traslladà a la defensa i a l’atac. L’actitud defensiva no era dolenta, però les decisions i el posicionament sí.