Poliesportiu Na Caragol, 22/11/2014

Licors Moyà 83
Dakota Alcúdia B 37

Parcials: (20-06)(24-8)(20-12)(19-11)

L’equip aconsegueix la seva quarta victòria en un partit bastant fàcil on les jugadores varen saber el que havien de fer en tot moment.

El partit començà com casi tots el partits, amb una gran defensa i una gran intensitat en atac, aprofitant les febleses de l’equip rival, sobretot al pal baix, un primer parcial 13-2 al minut 6 deixava clar qui havia de dominar el partit i així fou durant tot el quart (20-06 min 10).

El segon quart seguí la mateixa tònica, on les nostres jugadores no abaixaven la intensitat ni en defensa ni en atac i anotant amb gran facilitat, (min 20 44-14). Començava el tercer quart, fatídic els darrers partits, amb una gran avantatge, però amb les ordres clares de no abaixar el pistó, però com sempre i degut al resultat no es pogué mantenir el ritme dels dos primers quarts, i endossàrem un parcial 2-6 en contra, que no feia perillar la victòria, però si que posava de manifest la mancança de concentració que sofreix l’equip al s primers instants del tercer quart tot i això l’equip reaccionar i acabar guanyat el quart 20-12 i augmentant l’avantatge (min 30, 64-26).

Al darrer quart fou un tràmit, però de nou els primers 3 minuts foren fatals per el nostre equip i un altre parcial de 2-7 demostrà la falta de concentració en moments clau dels partits.

Agrair a les dues cadets Antònia Massanet i Nena Nicolau que venguessin a donar una mà i destacar l’encert anotador de tot l’equip i per fi un percentatge de tirs lliures per damunt el 50%, aquesta és la línia a seguir!

Tirs Lliures 11 de 19 (58%)

Punts: 5,- Sancho, C, 10punts; 7,- Sancho, A, 4punts; 9,- Sureda, C. 27Punts; 10,- Perez, M, 11punts; 11,-Massanet, A. (cadet) punts;12.- Amer, F, 8 punts, 13.- Tous, M.M. 7punts; 14,- Serra, C, 8 punts; 15.- Cueto, C, 6 punts; 16,- Nicolau, N. (cadet) 2punts.