CADET MASCULÍ

Polisportiu Na Caragol, 23-11-2014

VINO E CUCINA ARTÀ 62
SANTA MARIA 59

Aquest partit es podria resumir de la següent manera: “6 minuts d’intensitat defensiva van bastar per guanyar el partit”, però comentarem el partit en general.

Es començà amb un escalfament sense ritme i aquesta fou la tònica del partit. Els dos primers períodes varen estar marcats per la barbaritat de faltes que es feien, provocades pel poc moviment de peus en els desplaçaments defensius i per emprar el recurs de ficar la maneta quan em superen, recurs que sempre sol acabar sancionat. Tot i així el desencert en el tirs lliures del rival, va permetre anar al descans amb 1 punt d’avantatge.

Als primers minuts del tercer període varen ser els millors del partit en defensa. La pressió era dura i les línies de passada estaven ben defensades, fet que permetia recuperar moltes pilotes a mitja pista per acabar amb situacions de 2 i 3x0. El marcador era un reflex del que estava passant a pista i els artanencs agafaren un avantatge de 14 punts que pareixia posar una mica de calma al partit, però va ocórrer tot el contrari. Els nins tornaren “bojos” intentant jugar a un ritme molt alt en atac, que després no permetia defensar amb intensitat i si a això hi afegim que el rival va tenir més encert de cara a cistella, el partit es tornava a posar emocionant.

Els darrers 2 minuts de partit va aparèixer en Mateu que amb dues accions seguides de 2+1, va permetre anar amb 3 punts d’avantatge als darrers 7 segons de partit. Al final el rival tingué un triple de 8 metres per empatar el partit, però per sort no va entrar i el marcador acabà favorable cap els interessos dels artanencs.

En general, no fou un bon partit per manca d’actitud i ja és el segon partit que passa. Ja heu demostrat altres dies que quan voleu, per actitud no vos guanya ningú. Poder és voler, i això sí que depèn de vosaltres. Ànims nins!!!!!