CADET MASCULÍ

Polisportiu Guillem Timoner, 16.11.2014

JOAN CAPÓ, 57
VINO E CUCINA, 49

Partit molt igualat el jugat a Felanitx el passat diumenge matí. Amb alternances mínimes en el marcador, més a favor dels artanencs que del felanitxers en la primera meitat, s’enfrontaven dos estils de joc ben diferents. La zona estàtica i tancada dels locals -amb jugadors més alts que els nostres- contra les transicions ràpides dels artanencs varen ser la tònica general de tot el partit i els nostres jugadors la superaven a base de córrer ràpid cap al tauler contrari. Però a mitjan tercer quart, una sèrie d’atacs fallits dels d’Artà contrarestada per una sèrie d’encerts dels felanitxers capgirà el marcador. D’anar guanyant 32 a 40 es passà, en just quatre minuts, a perdre 40 a 48. Les presses, els nervis i una mica de mala sort en un parell d’atacs seguits feren impossible la remuntada.
Val a dir que la intensitat del joc i de la defensa artanenca va estar lluny de la que vàrem poder veure en el partit de la setmana anterior contra La Salle. És la primera derrota de la temporada i se n’ha de prendre nota a fi de millorar aquests aspectes.