Poliesportiu Guillem Timoner, 15.11.2014

Joan Capó, 41
Licors Moyà, 39

Parcials: (07-16)(10-10)(09-05)(15-08)

Segona derrota consecutiva del nostre equip júnior femení. Un gran desencert de cara a la cistella condemnà el nostre equip. El partit començà bé, com gairebé sempre, amb una gran intensitat defensiva i aprofitant els rebots per fer cistelles fàcils, i endur-nos el primer parcial fàcilment.
Al segon quart l’equip s’estancà una mica en atac, però no va davallar la intensitat en defensa cosa que féu que a la mitja part s’arribés amb una bona renta (min 20. 17-26).
El tercer quart, com sempre, va ser el nostre quart dolent, molt espesses en atac, però seguint actives en defensa no més deixant anotar 9 punts a les rivals, pero només aconseguint dues cistelles en joc i un tir lliure. Tot i això seguien davant en el marcador amb el convenciment que podríem anotar més i guanyar el partit (min. 30 26-31)
Però no fou així, el segon quart fou un desgavell, la feina feta en defensa durant els primers trenta minuts no es va repetir i si hi sumem el poc encert al tir lliure i un parcial de 15-08 que confirmar la remuntada de les felanitxeres i la nostre derrota.
La feina esta feta, l’equip juga realment bé, però fa dos partits que no anota amb facilitat sobretot a final de partit i el percentatge de tirs lliures es molt baix per poder guanyar partits. S'ha de millorar els percentatges de tir i seguir fent feina en defensa...
Punts: 5,- Sancho, C, 6punts; 7,- Sancho, A, 2punts; 9,- Sureda, C. 13 punts;10,- Perez, M, 2punts; 12.- Amer, F, 4 punts, 13.- Tous, M.M. 4 punts; 14,- Serra, C, 1 punts; 15.- Cueto, C, 7 punts,