Licors Moyà 49
C.B. Esporles 53

Parcials: (16-15)(16-12)(06-07)(10-19)

Primera derrota del nostre equip júnior femení.

El partit comença bé per el nostre equip, amb una defensa molt activa i jugant bé el contraatac i les situacions estàtiques.
Es guanyà els dos primers quarts (32-27), però les sensacions als vestidors eren un poc estranyes, ja que no hi havia el suficient convenciment que es guanyava el partit.
Al tercer quart era clau, era molt important recuperar sensacions i no va passar, una molt baixa anotació per part nostra, cosa que no fou massa greu al marcador ja que les rivals no més aconseguien retallar un punt al final dels 30 min (39-34).
Així començàvem el darrer quart, el decisiu. Les rivals sortiren molt més endollades al camp i amb  un parcial de 0-9 donaven la volta al marcador amb menys de 3 minuts (min 37 39-43). Després d'un temps mort l´equip es serena, la defensa tornà a funcionar i es sortí millor de la pressió i a falta de 50 segons s'empatà el partit a 49 punts. Però dues badades després de rebre una cistella feren que les rivals agafassin un avantatge de 4 punts que ja no poguérem remuntar.
Com sempre remarcar el poc encert al tir lliure, ja que amb un encert un poc superior al 50% els partits serien molt més senzills, però per ara en 4 partits seguin sense superar aquest 50% d'encert.
A seguir treballant els tirs lliures i a seguir fent feina per aconseguir més victòries.

Punts: 5,- Sancho, C, 13punts; 7,- Sancho, A, 2punts; 9,- Sureda, C. 12 punts;10,- Perez, M, 2punts; 12.- Amer, F, 7 punts, 13.- Tous, M.M. 3 punts; 14,- Serra, C, 6 punts; 15.- Cueto, C, 4 punts,ç