dilluns, 1 d’abril del 2013

CADET FEMENÍ

Felanitx, 24.03.13

Joan Capó, 64

Prefabricats Sancho-Vaquer, 35
Partit estrany el disputat contra un equip molt agressiu. El nostre equip tenia tres jugadores que no varen poder jugar el partit i varen ser substituïdes per les infantils Laura Gili i Antònia Massanet, les quals ho varen fer molt bé. Això va fer que es sortís a jugar un poc desconcertades i en el primer quart l'equip felanitxer es va distanciar en el marcador.
El segon quart es va jugar de manera més controlada i, si no hagués estat pel darrer minut en què ens varen fer 7 punts seguits, les diferències haguessin estat bastant superables.
El tercer quart va ser un calc del primer i la diferència en el marcador va tornar a ser alta. En el darrer quart es va intentar jugar de manera ordenada i, tot i la pressió, bastant agressiva, de l'equip de Felanitx, les nostres nines varen acabar el quart amb el resultat d'aquest parell a l'altre equip.
Com ja hem dit partit estrany però massa agressiu. El àrbitres, sobretot un d'ells, no varen saber aturar les males maneres de les nines de Felanitx. No és la primera vegada que ens passa això. Tot i la ràbia de les nostres jugadores hem de dir que, com sempre, l'esportivitat d'aquest equip està per damunt de tot.